8 Aralık 2011 Perşembe

5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü

TEGV vakıf merkezinden gönderilen afişler tüm çadır kentin her yerine asıldı. Kızılay yetkilisi Meriç Hanım ve TEGV gönüllümüz Elif Şebibuçin tarafından Ateşböceği’nde gönüllüler günü pastası yapıldı. Çadır kentte bulunan Kızılay Derneği Türk Psikologlar Derneği, Gündem Çocuk Derneği, Gençlik ve Spor Bakanlığı gönüllüleri, Sosyal Hizmetler, Ulusal Medikal Kurtarma ekibi, Türk PDR derneği gönüllülerinin katılımıyla 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü kutlandı. TEGV, Ateşböceği gezici birim sorumlusu Savaş Ekşili’nin açılış konuşmasıyla ve TEGV merkezinden gönderilen gönüllüler günü metninin okunmasıyla gönülllüler günü kutlanmıştır. Saz, tulum, gitar eşliğinde müzik dinletisi ve ikramlarla çok güzel bir sohbet ortamıyla devam etti. 30’dan fazla gönüllünün katıldığı kutlama TEGV Ateşböceği’nden verilen kitap ayracı hediyesiyle sona erdi.

Yusuf Mert Şebibuçin(14)

2 yorum:

  1. Günlüklerden okuduğum kadarıyla bu güzel haberi hazırlayan Yusuf Mert, Eskişehir'e göç etmiş. Şimdiye dek arkadaşları ile birlikte bizler için hazırladığı haberler ve verdiği emek için kendisine teşekkür eder, eğitim hayatında başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Sağlam paylaşımlarınız beni hergün bu siteye ziyaret etmeye zorluyor . Hurda demir olarak teşekkür eder ve paylaşımlarınızın devamını bekleriz .

    YanıtlaSil